Om Sidan

Racercyklar.nu är en webbsajt framtagen för att ge cyklister och kanske framförallt blivande cyklister information om racercyklar avsedda för landsvägscykling.

Racercykeln som är den främsta cykeln avsedd att cykla snabbt med har blivit ett väldigt populärt träningsredskap för motionärer inte längre bara för elitcyklisterna. Inte minst har träning i sig tagit en rejäl fart det senaste decenniet, utan även att som motionär tävla har blivit stort. Svensk Klassiker är större än någonsin och där ingår Vätternrundan som är ett långt cykellopp som många har som sitt första.

Behovet av konsumentvägledning har aldrig varit större och det är enormt många som vill på ett enkelt sätt kunna läsa sig till allt det som de behöver känna till med cykling som sport och träningsredskap. Racercyklar har sjunkit i pris och idag går det dessutom att hitta riktigt billiga varianter. Men hur billigt man bör gå och vad man ska se upp med är något annat vi också går in på.

Kontakta Oss

Om du har några frågor eller förslag är du välkommen att kontakta oss. Kanske finns där information som vi bör lägga till? Eller så har du kanske någon fråga om racercyklar?

Samarbeten

Ta en titt på vem som är våra partners på denna sida.

Kommentarer inaktiverade.